Editorial octubre 2012

El capitalisme ja no s’amaga darrere el rostre de la cobdícia i l’abundància, ara mostra sense vergonya el seu rostre, el d’un sistema que fabrica pobresa, patiment i frustració per a la majora de la població, mentre que concentra el poder i la riquesa en cada cop menys mans. Un sistema que desnona famílies, que fa patir gana, que explota laboralment i que ens vol mantenir en silenci emprant la por, la por de ser acomiadats si no acceptem les seves condicions, la por a ser multades si sortim al carrer a manifestar-nos…

Però nosaltres diem que ara és el moment, ara es el moment de estar juntes, perdre la por i ser més que ells. Per això, diferents col·lectius de la ciutat després d’un llarg procés de debat, reflexió, proposició… engeguem una xarxa de coordinació que alguns i algunes de nosaltres ja vam crear entre el 2003 i el 2007, i que ara re-formulem sota el nom d’ARA! Assemblea Popular.

ARA! Assemblea Popular vol ser un moviment social format per persones i col·lectius de la ciutat que sumen esforços per recórrer plegades el difícil però necessari camí per aconseguir una Santa Coloma, una Catalunya i un món que sigui just, lliure, solidari i sostenible. Volem i lluitarem per una societat que no capitalista, radicalment democràtica, on les persones puguem decidir sobre tot allò que afecta les nostres vides i no com fins ara, en què especuladors, banquers i grans empresaris, camuflats sota el nom de “mercats”, o bé els polítics corruptes que els fan de capatassos, decideixen per nosaltres mentre ens condemnen al silenci i a la misèria.

L’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs, com un més dels col·lectius que participem activament en el teixit social de la ciutat pensem que és fonamental dotar-nos d’eines de coordinació i organització col·lectiva, cal sumar perquè juntes ho podem tot!

Ara és el moment!

Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: